SCHMIDT WASA 300+

Wasa 300+ je zasnovan za traktorje in UNIMOG-e za čiščenje ulic v majhnih mestih in skupnostih. Visoko zmogljiv stroj mehansko nabira umazanijo, s čimer se izognemo velikim količinam izpušnih plinov.

Vlečeni pometači ponujajo največjo zmogljivost pometanja in jih je mogoče uporabiti celo za najtrdovratnejšo umazanijo. Zbiralnik s prostornino 3,0 m³ omogoča potovanje po večjih območjih in poteh.

S to vlečno čistilno napravo se odpadki od dveh stranskih krtač preusmeriji do srednje krtače na zadnjem delu stroja in od tam preko dvigala prevažajo v velik zbiralnik. Z vsemi funkcijami je enostavno upravljati prek jasno razporejene nadzorne plošče iz kabine vozila. Wasa 300+ je bil zasnovan tako, da so vsi ustrezni deli lahko dostopni, vse potrebne nastavitve in popravila pa je mogoče enostavno izvesti.

Čistilnik poganja okolju prijazen hidravlični sistem, ki deluje tiho tudi pri polni moči, ter je primeren za delovanje z organskim oljem.

Wasa 300+ ponuja tudi druge zanimive možnosti, kot je visokotlačni pralni sistem.

 

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu