SCHMIDT SWINGO 200+ KOANDA

Swingo 200+ je učinkovit, prilagodljiv in priročen kompaktni pometač za javne površine in središče mesta. Kombinacija sistema za recirkulacijo vode pod tlakom in sistema za kroženje zraka Koanda omogoča okolju prijazno čiščenje površin. S tem strojem je mogoče počistit številne ulice, poti in trge. Hidravlično višinsko prilagodljivo podvozje omogoča tudi pometanje na večnadstropnih in podzemnih parkiriščih. Sprednje pometalne metle imajo avtomatsko regulirano krmiljenje tlaka na metle, kar ima za posledico večjo manevrsko sposobnost v vseh situacijah.

Kombinacija sistema za recirkulacijo vode pod tlakom in sistema za kroženje zraka Koanda, za katerega je že sprejet patent, zmanjšuje emisije škodljivih delcev do 95%. V kombinaciji z novim, inteligentnim sistemom recirkulacije vode pod pritiskom postane stroj še učinkovitejši in okolju prijaznejši kot kdaj koli prej - odpravlja se potreba po zamudnih postankih za ponovno polnjenje vode, kar omogoča daljše čiščenje.

Kompaktne dimenzije Swingo 200+ Koanda zagotavljajo, da vozilo ostane v gibanju v vseh okoliščinah.

Varno in mobilno: Obseg uporabe sega od največjih do najnižjih dosegov, od širokih območij do ozkih prehodov. Poleg tega se Swingo 200+ odlikuje po modularni zgradbi. Na voljo so različna vzmetenja. Swingo 200+ je pripravljen na vse delovne pogoje.

Stroji Swingo imajo več stopenj zmogljivosti delovanja, kar zagotavlja največjo obratovalno pripravljenost: stopnje zmogljivosti pometanja so stalno nastavljene od standardnih do največjih. Tako se Swingo 200+ lahko spopade z vsemi stopnjami onesnaženja. Odpadki se z dvema ali tremi rotacijskimi ščetkami prenašajo na sesalno šobo in nato končajo v zbiralniku odpatkov kapacitete 2,0 m3.

Drugi poudarki linije Swingo vključujejo popolnoma zastekljeno vozniško kabino, ki zagotavlja varnost, klimatsko napravo, hidro-pnevmatično vzmetenje za zaščito hrbtenice, volanski obroč, ki ga je mogoče nastaviti za optimalno udobje voznika, ergonomsko oblikovan nadzorni sistem zagotavlja udobno delovanje z uporabo krmilnih palčk in večnamenski večfunkcijski računalnik na vozilu, ki vsebuje tempomat - za več informacij nas lahko kadar koli kontaktirate!

2020/02/08/brosura-pdf-1581155317.pdf BROŠURA PDF 1,84 MB

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu