SCHMIDT SWINGO 200+ ČISTILEC ODTOKOV

Hitro in enostavno delo z vrhunsko tehnologijo je cilj nove možnosti za čiščenje požiralnikov/odtokov za Schmidt Swingo 200+. Sistemi SKR 550 in SKR 700, ki sta na voljo v sodelovanju z Allroundmasterjem, omogočata čiščenje jarkov samo en sam delavec. Tako prihranite stroške in prihranite vire.

Iz udobne vozniške kabine Schmidt Swingo 200+ čisti s teleskopsko splakovalno in sesalno cevjo. Listje, pesek, gramoz in druge vrste umazanije se posesajo skozi sesalno cev in se zberejo v zbiralniku za smeti kapacitete 2 m3. Voznik ni izpostavljen vremenskim vplivom in mu ni treba izvajati nobenega težkega dviganja. Elektrohidravlično delovanje in popolnoma mehaniziran postopek čiščenja zagotavljata hitro in učinkovito čiščenje ter visoko raven vsakodnevnega dela. Dnevno je mogoče očistiti več kot 500 požiralnikov. Voda, ki se uporablja za izpiranje v postopku čiščenja kroži, se ponovno nabere, osvobodi umazanije in nato ponovno uporabi. To pomeni, da vode ni treba pogosto dolivati, tudi ko je stroj v uporabi dalj časa.

 

 

2020/02/08/brosura-pdf-1581155123.pdf BROŠURA PDF 0,66 MB

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu