SCHMIDT STREET KING 600

Novi Schmidt Street King 660 izstopa z izboljšanimi zmogljivostmi, večjo učinkovitostjo in inovativnim konceptom delovanja. Modularni koncept omogoča zadovoljevanje individualnih želja kupcev glede na nosilno vozilo. Zaprt motorni prostor zmanjša raven hrupa, hkrati pa ga je zaradi hitrega dostopa enostavno vzdrževati in popravljati. Street King 660 si zasluži naziv "tiho in okolju prijazno" z razlogom. Ker je raven emisij škodljivih delcev precej pod zahtevano najvišjo mejo, je prejel oznako PM10 / PM2,5 s 4 zvezdicami. Zaradi nastavljivega tlaka in hitrosti krtače se obraba ščetke zmanjša na minimum. Osrednja komponenta je visokozmogljiv sesalni ventilator, ki se poganja hidravlično in upravlja iz voznikove kabine. Sesalni ventilator, optimiziran za pretok, je nameščen neposredno na košaro, sesalna šoba z integriranim valjčkom za krtače pa omogoča visoke sesalne zmogljivosti tudi pri nizki hitrosti ventilatorja - s tem, da je delovna hitrost do 15% višja v primerjavi z drugimi modeli.

Novo:
Najboljši nivo PM10 / PM2,5 (4 zvezdice).
Nove možnosti: sistem recirkulacije vode pod tlakom in vodni sistem z visokim tlakom.
Izkoristite evropsko homologacijo celotnega vozila za Street King 660.
Optimizirana pometalna enota.
Kupci lahko pričakujejo zanesljive rezultate pometanja z višjo obratovalno hitrostjo, kar pomeni tudi prečkanje daljših razdalj pometanja v krajših časovnih obdobjih.
Širina pometanja znaša 2.350 mm, kar lahko po izbiri podaljšate do 3.500 mm v dvojni izvedbi.
Poleg tega se sesalni ventilator poganja hidravlično in je konstantno nastavljiv. Stopnja pretoka zraka je 18.000 m3 / h (prosti pretok).Rezervoar z dodano vrednostjo Street King 660 ponuja prostoren zbiralnik 7 m³. Zbiralnik se lahko nagne do 60 °. Rezervoarji za vodo so bili izboljšani in so zdaj narejeni iz nerjavečega jekla v prednjem in zadnjem delu. Prostornina rezervoarja v standardni različici je 1.600 l in jo lahko poljubno podaljšate. Nova, hidravlično vodena črpalka za vodo s pretokom 48 l / min zagotavlja optimalen zajem prašnih delcev. Inovacija znotraj - Evolution Smart je koncept delovanja, na podlagi nadzorne plošče Schmidt ES, ki je že integrirana na posipalcih Stratos. Schmidt Street King 660je dobil evropsko homologacijo celotnega tipa vozila v skladu z 2007/46 / ESO odobritev pometalnega stroja Schmidt Street King 660 bo od zdaj naprej v Evropi veliko lažja. Za vas kot stranko to pomeni bistveno hitrejše procese. Nekaj tednov čakanja na datum preizkusa ni več potrebno. Po dostavi je stroj takoj pripravljen za uporabo. Prihranite tudi stroške testiranja vozila. To so prednosti, ki se izplačajo!

 

Tehnični podatki:

  Street King 660
Delovna širina (mm)  2350
Kapaciteta zbiralnika (m³) 7
Teža (kg) 4250
2020/02/08/brosura-pdf.pdf BROŠURA PDF 1,99 MB

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu