SCHMIDT SK600 IN TF300 TERMALNA ČISTILCA

SK 600 R in TF 300: Odlična kombinacija za učinkovito odstranjevanje ostankov olja, intenzivno čiščenje asfalta in industrijsko čiščenje!

Kombinacija pripomočkov za pometanje s tovornjaki in toplotnega čistilnika površine je najboljša izbira za vse, ki iščejo učinkovito rešitev za posebej zahtevne čistilne naloge. Čistilni stroj, nameščen na tovornjakih SK 600 R - s pomično enoto, ki je postavljena na desni strani - je osnova za pritrditev čistilnika površine. TF 300 je montiran na standardno podvozje tovornjaka s skupno dovoljeno maso 18 ton, vsestranski in visoko specializiran stroj, ki je popolnoma primeren tako za običajna opravila pometanja (kot montiran pometalni stroj), kot še posebej zahtevne čistilne naloge.Termični čistilec površine TF 300: Visok tlak in toplota je brezkompromisen odgovor na kakršno koli trdovratno umazanijo!

Zlasti onesnaženost z oljem - npr. po nesrečah - predstavlja veliko tveganje za udeležence v prometu, zato jih je treba hitro in zanesljivo odpraviti. Tehnična rešitev vključuje visoko zmogljivo vodno črpalko, ki zagotavlja tlak do 200 barov in pretok 70 l / min, ki se uporablja za ustvarjanje visokotlačnega ravnega brizgalnega curka ali za napajanje vrtljivih šob. Zaradi integriranega, prosto nastavljivega ogrevalnega sistema se voda lahko segreje na več kot 60 ° C (največ do 90 ° C). Pri tem dizelski gorilnik z močjo do 300 kW zagotavlja hiter in stalen postopek ogrevanja. Delovna širina je med 1.250 in 2.500 mm - odvisno od površinskih potreb.

Čistilni stroj, nameščen na tovornjakih, kot SK 600 R, ima prostornino košare 6,0 m3 in je zasnovan posebej za čiščenje prometnih poti na občinskih ulicah in podeželskih cestah. Na sprednjem delu šasije ima stroj površinsko aktivne razpršilne palice, ki se uporabljajo za brizganje površinsko aktivne snovi proti umazaniji; površinsko aktivna snov deluje na površino s pomočjo visokotlačnega curka tople vode, ki jo v celoti zbere zadnja sesalna enota TF 300 - vse to v enem samem postopku. SK 600 ima dve možni možnosti za vklop sesalnega ventilatorja in hidravlične enote: pomožni pogon motorja vozila (PTO) in hidrostatični pogon, s katerim lahko upravljate vozilo do potovalne hitrosti 40 km/h .
Hitrost pometanja je neskončno spremenljiva do 20 km/h. Celoten dodatek in hidravlična enota TF 300 poganjata pomožni pogon motorja šasije ali hidrostatični pogon. Ker zaradi tega ni potreben dodaten pomožni motor, stroj deluje tiho in varčno. SK 600 ima širino 2.300 mm.

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu