SCHMIDT SK 600

Tovornjak za pometanje SK 600 ima kapaciteto zbiralnik 6,0 m³ in je posebej zasnovan za čiščenje prometnih površin v krajih lokalnih oblasti in podeželskih cest. Stroj je primeren za vsa običajna podvozja tovornjakov z dovoljeno skupno maso od 15 do 18 ton. Zahvaljujoč paketu za zmanjšanje hrupa lahko SK 600 uporabljate tudi med 22. in 6. uro. Poleg tega izpolnjuje smernice o prašnih delcih in nosi značko PM10.

SK 600 je širok 2.300 mm, kar je v tem razredu odlično za vsestranska dela.

Na voljo so tri različice za pogon sesalnih ventilatorjev in delovne hidravlike, bodisi dizelski pomožni motor, preko sistema pomožnega pogona vozila (PTO) ali hidrostatični pogonski sistem - slednji se lahko uporablja tudi za povečanje hitrosti vožnje do 40 km/h. Neskončno nastavljiva hitrost pometanja je do 20 km/h.

SK 600 poleg osnovnega pometanja ponuja več dodatnih funkcij. Obstaja dodatna sprednja krtača, ki jo je mogoče podaljšati za pometanje na drugi ravni, kot je robnik ali za odstranjevanje plevela. Razpršilni drog za povečan nadzor nad prahom pri pometanju lahko uporabite tudi ročni vodni čistilec ali sesalec za pranje in sesanje umazanih površin.

Nazadnje lahko zadnji sesalni sistem s širino 2500 mm, štirimi šobami za vodo in dvema velikima sesalnima cevema uporabite za sesanje tekočin, kot so olja ali za absorpcijo glikola.

 

Tehnični podatki:

  SK 600
Delovna širina (mm)  2.300
Kapaciteta zbiralnika (m³) 6,0
Teža (kg) 8200 (brez vozila)

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu