SCHMIDT SK 500

Avtomobilski pometalni stroj SK 500 je primeren za vse tovornjake s maso do 12 ton dovoljene skupne teže. Kljub 5.0-metrskemu ohišju je stroj zelo vodljiv in ima majhen krog obračanja. Vozilo za pometanje SK 500 je namenjeno čiščenju komunalnih ulic in ga je mogoče enostavno uporabljati v razmeroma ozkih prostorih.

Tehnologija pometanja: stransko pritrjene ščetke, katere lahko po potrebi izstopajo. Ščetke vodijo naplavine ter ostalo umazanijo ter meti do osprednjega dela vlečene sesalne lopute široke 550 mm. Poleg tega se pod vozilo pomika 1.250 mm dolga krtača, ki prav tako vso umazanijo usmerja proti osprednjem delo sesalne lopute. Ker sesalni zrak skozi neposredni dovod prehaja v sesalno šobo, so tudi pri nizki hitrosti visoke sesalne zmogljivosti. SK 500 ustreza smernicam za prašne delce v skladu s PM10.

Izbirni hidrostatični pogon omogoča tudi neskončno nastavitev hitrosti delovanja do 40 km/h. Upravljalna plošča je nameščena neposredno ob voznikovem sedežu in je vozniku zelo enostavna za upravljanje. Krmarjenje po meniju je strukturirano logično in številni ukazi se nadzorujejo samodejno. Bistvene funkcije, kot sta sprememba smeri ali nastavitev kota krtače, so nameščene neposredno ob volanu, tako da se lahko voznik osredotoči izključno na cestni promet.

 

Tehnični podatki:

  SK 500
Delovna širina (mm) max. 2000 (standard)
Vodni rezervoar (l) 1.100
Kapaciteta zbiralnika (m³) 5,0
Teža (kg) 6.640 (brez vozila)

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu