SCHMIDT MULTIGO 150

Novi dodatek družini Schmidt je Multigo 150, združuje izjemne lastnosti in veliko koristnost v razredu majnhih pometačev. S prednostmi večnamenskegapometača ponuja občinam ali komunalam odlično storitev ter gospodarsko dober dodatek svoji floti. 1,5 kubično meterski zbiralnik odpatkov, poleg svoje čistilne funkcije, omogoča uporabo dodatnih priključkov, kot so sesalna cev, kosilnica-sesalna kombinacija, snežni plug in drugi pomožni posipalci, kar pomeni, da ga je mogoče uporabljati skozi celo leto. Zglobno krmiljenje omogoča enostavno obračanje in manevriranje - tudi v zaprtih prostorih. Za upravljanje tega stroja zadostuje vozniško dovoljenje razreda B, kar povečuje fleksibilnost pri načrtovanju usposabljanja osebja. To je mogoče, ker njegova teža ne presega 3,5 tone.

Multigo 150 ima visoko zmogljiv pogonski dizelski motor z močjo 67 KM, nivo 3B in patentiran Bosch Rexroth HET štirikolesni pogon (High Efficient Traction Control). To zagotavlja optimalno vodljivost tudi pri zahtevnih nagibih do 30%. ECO način zmanjšuje hitrost vrtenja med pometanjem in vožnjo, kar prihrani gorivo in zmanjša emisijo hrupa. Inovativna zasnova pretoka zraka v sesalnem kanalu zagotavlja visoko zmogljivost čiščenja. Samodejna zaščita pred trkom zagotavlja zaščito ščetk pred poškodbami. Kabina Multigo 150 je opremljena s prezračevalnim sistemom in klimatsko napravo s finim zračnim filtrom za trdne delce (razred F8). To preprečuje, da bi v kabino vstopili cvetni prah in drobni delci.

Šobe med pometanjem škropijo vodo proti prašenju. Ta voda se v sesalnem kanalu prenaša v rezervoar. Multigo 150 je bil s certifikatom PM10 / PM2.5 za to funkcijo nagrajen s štirimi zvezdicami.

Nova panoramska kabina, ki jo je razvil Aebi Schmidt, izboljšuje vsestransko vidnost in varnost med delovanjem. Brisalci vetrobranskega stekla so nameščeni desno ob robu in zato ne ovirajo pogleda. Voznikov sedež je nameščen na sredini kabine, kar zagotavlja največjo vsestransko vidnost. 

Multigo 150 ponuja popolnoma prenovljen koncept kabine in številne druge optimizacije, ki temeljijo na seriji modelov Nilfisk City Ranger 3570 in Nilfisk City Ranger 3500.

Skupina Aebi Schmidt je od 1. aprila 2019. od danske skupine Nilfisk prevzela modele City Ranger. Proizvodnja Multigo 150 poteka v nemški tovarni v St. Blasienu.
Od 1. aprila 2019 bo servis in dobavo rezervnih delov za obstoječe modele City Ranger 3570 in 3500 izvajala skupina Aebi Schmidt.

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu