SCHMIDT LKS

Ker je zasnovana za sprednjo vgradnjo na vozila, je mogoče konstrukcijsko serijo LKS prilagodljivo uporabiti za odstranjevanje velike umazanije z relativno majhnih in srednje velikih površin.


Tovornjak za pometanje z LKS mora biti odprte konstrukcije spredaj. Na ta način lahko stroj z dolžino metle od 1.280 mm do 1.880 mm, odvisno od modela, resnično prinese svoj potencial. LKS s svojimi ščetkami iz kakovostnega polipropilena čisti majhne in srednje velike prostore, tudi če so res umazani, enostavno in hitro. Zaščitna ponjava, ki ga jeklena vzmet pritrdi na svoje mesto, preprečuje neželeni učinek "letenja" odpadkov, ki se odvržejo, tudi če metla deluje z največjo zmogljivostjo. Njegova elastičnost omogoča, da brez težav prenese na primer lahke udarce ob stene.


Zaradi svoje zasnove je LKS enako primeren za čiščenje poleti ali z uporabo različnih ščetk do odstranjevanje snega pozimi. Posebne snežne metle omogočajo čisto površino, tudi če je sneg rahlo obložen/zbit. Ne glede na to, ali se LKS pomakne v levo, je desno ali naravnost naprej je neskončno spremenljiv (progresivno hidravlično nastavljiv). Ker je v pometalnik integriran samonaravnalni ležaj z najlonskimi tekači, se morebitne občasne udarnine po tleh samodejno po-nastavijo.


Votla metla, ki jo je razvil Schmidt, ima to prednost, da je hidravlični motor za pogon pometalne metle lahko nameščen v sami notranjosti metle. Tako se ustvari optimalna zasnova, ki ne deluje brez delov, ki so na poti, kar je v prednosti pri mnogih delovnih situacijah, na primer ob stenah.

 

Tehnični podatki:

  LKS 14 LKS 16 LKS 18 LKS 20
Premer krtače (mm) 600 600 600 600
Dolžina krtače (mm) 1.400 1.600 1.800 2.000
Delovna širina (mm) 1.280 (25°) 1.480 (25°) 1.680 (25°) 1.880 (25°)

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu