SCHMIDT E-SWINGO 200+

Odličen občutek za pometanje - preizkušena tehnologija, ki je preprostejša in čistejša kot kdaj koli prej

Ne samo, da se eSwingo 200+ čisti brezhibno, ampak je tudi sam čist. Kompaktni stroj za pometanje deluje v celoti na električno energijo, ne da bi pri tem povzročil kakršne koli emisije, zaradi česar ni samo eden najčistejših kompaktnih čistilcev, ki je na voljo na trgu, ampak tudi eden izmed stroškovno najbolj konkurenčnih. V njegovem življenjskem ciklu so stroški eSwingo 200+ enaki stroškom dizelske različice, zahvaljujoč nižjim stroškom energije in vzdrževanja ter daljšemu amortizacijskemu obdobju.

Zahvaljujoč močni polnilni bateriji z zmogljivostjo približno 75 kWh, ki zagotavlja delo do 10 ur na enem polnjenju. Z odlično močjo pometanja, ki je sinonim za Swingo 200+, s skoraj neslišnim električnim pogonom pa novi e-Swingo zagotavlja "brezšumno, nevidno pometanje".

Najvišja kakovost materialov in izdelave baterije zagotavljata trajnost (najmanj 5000 ciklov polnjenja) in varnost baterij (negorljive, popolnoma protieksplozijske). Schmidt eSwingo 200+ je še posebej tih, saj je raven hrupa precej nižja od hrupa, ki ga proizvaja dizelsko vozilo. To koristi ne le voznikom, ampak tudi lokalnim prebivalcem. Glede na nizko raven hrupa lahko stroj dela ponoči ali v zgodnjih jutranjih urah. Največja hitrost je 50 km/h (31 mph).

Uporaba samo enega elektromotorja, nameščenega neposredno na zadnji osi, pomeni večjo zmogljivost skupaj z manjšimi izdatki pri vzdrževanju v primerjavi z drugimi sistemi.

Izkušeni vozniki Swinga cenijo enostavnost manevriranja, zahvaljujoč krmiljenju na vseh kolesih, ki je vgrajen tudi v sistem eSwingo 200+. Po zaslugi inteligentne porazdelitve akumulatorjev je zelo dobro premišljena tudi porazdelitev teže med sprednjo in zadnjo osjo, kar zagotavlja odlično stabilnost vožnje. ESwingo 200+ ima rezervoar za vodo s prostornino 400 l, rezervoar za 2 m3 za pometanje pa je popolnoma enake velikosti kot pri dizelskem modelu.

Poleg tega kupcem ni treba skrbeti za življenjsko dobo baterije, saj vse servisiranje in diagnostiko baterij zagotavlja skupina Aebi Schmidt, medtem ko lahko vse rabljene baterije vrnete in reciklirate brezplačno.

 

2020/02/08/brosura-pdf-1581154674.pdf BROŠURA PDF 1,70 MB

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu