SCHMIDT CITYJET 6000

 

Izredno zmogljiv, še posebej učinkovit na trdovratnih umazanijah na površinah cestišča.

Cityjet 6000 vam ponuja funkcijske zmogljivosti uličnega čistilnega stroja, hkrati pa nudi prednosti lahkega, manevrskega kompaktnega vozila - zato ga je mogoče uporabljati enostavno v tesnih ali na širokih površinah. CityJet 6000, ki deluje na visok vodni pritisk, se uporablja na prometnih območjih, kjer je še posebej trdovratna ali posušena umazanija, npr. na tržnicah ali na kamnitih površinah. Čistilno širino na Cityjet 6000 lahko nastavite od 1800 mm pa vse do 3500 mm. Šobe vrtljivega brizgalnega droga, čistijo z vodnim tlakom 110 barov in količino vode do 170 l na minuto, zagotavljajo temeljito čiščenje površine. Zahvaljujoč velikemu 6.300-litrskemu rezervoarju za vodo lahko delamo neprekinjeno neverjetnih 40 minut.

Ker je njegova medosna razdalja le 1850 mm, je tudi velik Cityjet 6000 izredno vodljiv tudi skozi ozka mesta. Čiščenje vijugastih prometnih površin, kot so poti s klopmi, ulično razsvetljavo, ni problem, saj lahko brizgalno palico zasukate za 15 stopinj v levo ali desno stran. Za čiščenje najbolj trdovratnih onesnaženj lahko prilagodite tudi kot brizgalnih šob ali uporabite drugo integrirano visokotlačno ročno čistilo.

Komandna plošča je oblikovana ergonomsko in jasno porazdeljena. Zastekljena kabina zagotavlja dobro vsestransko vidnost delovnega območja za voznika. Pogon močnega 6-valjnega dizelskega motorja najnovejše generacije Euro 6c dosega hitrost do 40 km/h.

  Cityjet 6000
Delovna širina (mm) 1.800 - 3.500
Vodni rezervoar (l) 6.300
Vodni pritisk (bar) 60 bar
Poraba vode (l/min) 170
 

 

 

 

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu