AEBI VT 450 VARIO EURO 6C

Tisti, ki ga poznajo in vozijo, ga imajo radi. Aebi VT450 Vario s svojim brezstopenjskim mehansko-hidrostatičnim pogonom (sklopka ni potrebna) lahko prenaša do 6 ton. S robustnim VM turbo dizel motorjem po EURO 6 C standardu, je vozilo še bolj okolju prijazno in učinkovito. Vozniki v kabini koristijo visoko raven udobja in najboljše vzmetenje v svojem razredu. Sedaj ima optimiziran tudi koncept delovanja in samodejno stikalo za izoliranje akumulatorja. Zahvaljujoč inteligentni programski opremi, je hitrost prenosa uravnavana glede  na vozne razmere, kar zmanjšuje porabo goriva in hrupa. Nova upravljalna konzola omogoča preciznost in zelo hitro upravljanje naprave samo z enim prstom! Hitro in enostavno lahko spremenite smer vožnje, ne da bi se ustavili. Nova krmilna ročica s pametnim navigatorjem (Smart Navigator) je optimalno integrirana na naslon za roke in tako vozniku omogoča sproščeno telesno držo v vsaki situaciji. Za preučevanje navodil glede uporabe ni treba porabiti veliko ur. Nova komandna plošča omogoča tudi frekvenčno uporabo funkcij za hiter dostop. Koncept ekrana z integrirano dnevno/nočno funkcijo je popolnoma prenovljen. Prikazuje veliko informacij, ki so pomembne za trenutno nalogo, da bi zagotovili večje udobje in jasnost.

Izboljšana je tudi nova panoramska kabina. Popolna ločitev zadnje površine od kabine je posledično olajšala vzdrževanje, poleg tega pa se je precej zmanjšala tudi količina hrupa v kabini.

Za kupce: vozniška strategija, hitrost in dinamika vožnje so popolni – z manjšo porabo goriva in manjšimi izpusti CO2.

Glede na registracije vozil so na voljo štirje različni modeli: 0-30km/h,0-40km/h,0-45km/h in 0-50km/h.

Hidro pnevmatično eno-kolesno vzmetenje po načelu dvojne prečne povezave zagotavlja odlično udobje med vožnjo. Med težjimi ovinki se zadnja os samodejno stabilizira. Poleg tega, hidravlična torzijska blokada med sprednjim in zadnjim vozilom zagotavlja izjemno zmogljivost za terensko vožnjo. Vzmetenje je lahko blokirano ali izklopljeno vozilo pa lahko ročno dvignete ali spustite.

VM turbo dizel ponuja impresivno moč 80kW(109KM), ima navor 420 Nm pri 1400 vrtljajih v minuti in 43-odstoten dvig navora. V praksi ti ključni podatki zagotavljajo veliko moči.

 

 

 

2020/02/07/brosura-pdf-1581104623.pdf BROŠURA PDF 4,07 MB

Oglej si tudi

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu